Winactie boek Theeroutes

by Deirdre Deprettere

We zijn zo trots op ons boek en willen dat met iedereen vieren. We willen graag zoveel mogelijk mensen inspireren om meer te leren over thee en eens zelf op reis te gaan naar een mooie theeregio of theebestemming. En wat is een geschiktere manier om ons boek te promoten dan mooie prijzen uit te delen?

Doe mee en maak kans op een van de superleuke prijzen!

Wat moet je doen?

Het is simpel! Kies eerst of je mee doet op Facebook of Instagram:

 1. Koop ons boek (als je het boek nog niet hebt) hier
 2. Maak een foto van of met het boek en zet die in een opmerking onder onze post van deze winactie op Facebook (datum 1 december, met dezelfde afbeelding als hierboven!) Facebookpagina: Deirdre Deprettere
 3. Deel onze post van de winactie

 1. Koop ons boek (als je het boek nog niet hebt) hier
 2. Maak er een foto van of mee en zet die op Instagram
 3. Tag ons in de foto (@cupofteatravel)

LET WEL EVEN OP: vergeet ons niet te taggen in de foto, anders kunnen we de posts niet zien.

Wat kun je winnen?

DE PRIJZEN

1 x thee-starterspakket
(Prachtige ceremoniële thee-set met alle 15 theeën uit de 15 regio’s van het boek)

2 x rondleiding theeplantage het Zuyderblad mét theeproeverij
(Voor vier personen)

5 x proefabonnement koffieTcacao magazine

2 x Masterclass Thee
(Leer thee proeven en bereiden met thee-expert Karlijn Dapper)

3 x boekenpakket koffie-thee-chocolade
(Het pakket bestaat uit ons boek Theeroutes, het boek De prijs van mijn koffie van Bregje Deben & Demian van der Reijden) én het boek Chocolaterie van Hidde de Brabander)

 

Hoe lang loopt de actie?

De actie begint op dinsdag 1 december en loopt tot en met maandag 28 december. Op dinsdag 29 december worden de prijzen uitgedeeld. De prijzen worden bekend gemaakt op Facebook én Instagram.

Uitleg prijzen

1 x starterspakket
Dit leuke pakket helpt je om zelf aan de slag te gaan met thee! Het pakket bestaat uit een ceremoniële thee-set in modern design van Viva Scandinavia én alle 15 theeën uit de 15 theeregio’s van ons boek Theeroutes. Kijk in ons boek voor het smaakprofiel en bereidingstips van ieder van deze theeën. Deze thee-set is ter beschikking gesteld door theeplantage het Zuyderblad.

2 x rondleiding op de Nederlandse theeplantage Het Zuyderblad voor vier personen
Wandel door de drie theetuinen, leer over de wereld die schuilgaat achter je kopje thee en
zie hoe hier in Nederland thee wordt verbouwd, geplukt en gemaakt. Snuffel daarna even lekker rond tussen de kasten vol leuk theeservies in de gezellige theesalon en proef thee uit verschillende landen, maar natuurlijk vooral de bijzondere, eigen productie van Het Zuyderblad!

Let op: de rondleidingen en proeverijen vinden plaats in het theeseizoen op vooraf vastgestelde data die je kunt vinden op de website van Het Zuyderblad

5 x proefabonnement op koffieTcacao magazine
Ontvang twee edities van hét lifestyle magazine koffieTcacao over koffie, thee en cacao. Dit stijlvolle tijdschrift informeert en inspireert liefhebbers van koffie, thee en cacao met boeiende achtergrondverhalen, interviews, recepten, reviews en nog veel meer.

2 x masterclass thee
Hoe zet je een mooie kop thee? Hoe proef je thee? Welke smaken zijn er? In een middag brengt thee-expert Karlijn je de basis bij over theeproeven en bereiden. Daarnaast proef je van verschillende theeën uit het boek met bijpassende hapjes. Tweeëneenhalf uur vol kennis, proeven en actief bezig zijn.  Let op: datum voor de masterclass zal later bekend worden gemaakt.

3 x boekenpakket
Met dit boekenpakket leer je niet alleen meer over thee, maar ook over koffie en cacao. Het pakket bestaat uit een boek over thee (ons boek Theeroutes,) een boek over koffie (De prijs van mijn koffie van Bregje Deben & Demian van der Reijden) én een boek over chocolade (Chocolaterie van Hidde de Brabander, beschikbaar gesteld door Kosmos Uitgevers). 

Actievoorwaarden winactie (Origin Trips)

 • De actie loopt van 1 december 2020 tot en met 28 december 2020, waarbij op 29 december de prijzen bekend worden gemaakt.
 • Maximaal één deelname per persoon.
 • De winnaars van de prijzen worden bekend gemaakt op Facebook (@Deirdre Deprettere) en Instagram (@cupofteatravel)
 • Deelname en prijzen innen enkel voor ingezetenen van Nederland en Vlaanderen.
 • De prijs en/of eventuele restwaarde is niet inwisselbaar tegen contanten en/of andere prijzen.
 • De winnaar mag niet iemand anders in zijn plaats stellen om de prijs te innen.
 • Indien de winnaar binnen 2 weken na de trekkingsdatum niet is bereikt via de bij ons bekende gegevens en/of niet heeft gereageerd op de berichtgeving hieromtrent, vervalt de prijs aan de eerste reservewinnaar.
 • In geval van een redelijk vermoeden van onrechtmatige beïnvloeding van de actie, misbruik of fraude behoudt Origin Trips zich het recht voor om deelnames of deelnemers aan de actie te weigeren of het recht op een prijs (achteraf) te laten vervallen.
 • Origin Trips is niet aansprakelijk voor enige (gevolg)schade van deelnemers of derden die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze actie.
 • In gevallen waarin deze Actievoorwaarden niet voorzien, beslist Origin Trips.
 • Origin Trips behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten, te verlengen of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving aan de deelnemer en zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemer.
 • Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.
 • Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovengenoemde actievoorwaarden.

You may also like